Editorial 

Am lansat aplicatia Sound of Science, la Have a Cigar

Petru si Sorin featuredPe 12 noiembrie am lansat oficial aplicatia Sound of Science realizata de prietenii de la DevAcademy. Dupa luni de munca, am dorit sa le multumim public intr-un cadru frumos, la Have a Cigar pub, alaturi de cei care ne asculta. Asteptarile noastre au fost cu mult depasite, localul dovedindu-se neincapator in fata afluxului de pasionati de Stiinta. Am avut placerea sa ne cunoastem si sa fim uimiti de componenta audientei noastre. Este o mandrie sa fim ascultati de asemenea oameni si va suntem recunoscatori pentru atentia pe care ne-o oferiti.

Feedback-ul primit ne copleseste si ne bucura faptul ca exista in Romania, contrar asteptarilor, public pentru o asemenea emisiune. Marti, 17 noiembrie, vom aniversa 1 an de Sound of Science. Petru a fost, la inceput, total neincrezator in demersul imaginat de Sorin si amandoi extrem de entuziasmati imediat ce a inceput emisiunea pe Radio Gold FM.

Dorim sa organizam aceasta intalnire cu regularitate si vom anunta detaliile imediat ce o vom repeta. Incepand de aseara, veti putea gasi in meniul pubului cocktailul Sound of Science. Pana atunci, cateva fotografii de aseara de la Have a Cigar:

Citeste si  VIDEO: Anatomie 2.0

Această prezentare necesită JavaScript.

Similare

Leave a Comment