Editorial 

Am lansat Forumul Sound of Science

Este un loc dedicat discutiilor pe marginea unor subiecte abordate sau nu in emisiune, unde dezbaterile se pot intinde pe pagini intregi. Forumul are rolul de a aduna laolalta oameni cu aceleasi interese pentru a-i coagula intr-o comunitate online ce, in cazul acesta, ar avea centrul gravitational stiinta si popularizarea ei. In discutiile iscate intre voi vom interveni si noi si asa vom juca un ping-pong foarte frumos si fructuos.

Citeste si  VIDEO: Este Biblia corecta dpdv stiintific si istoric?

De aceea, te invitam pe http://forum.soundofscience.info.

forum

Similare

4 Thoughts to “Am lansat Forumul Sound of Science”

 1. Sorin

  De ce a intrat Sound of science in vacanta, cand revine ???

  1. Salut. M-au concediat pentru ca am avut curajul sa le atrag atentia celor din management in fata colegilor din radio ca nu respecta o decizie luata de comun acord in privinta Sound of Science. Din acest motiv, m-au dat afara. Sorin le-a spus apoi ca fara mine nu face emisiunea. Revenim la Guerrilla in primavara.

   1. Vio

    Imi pare rau sa aflu asta si ma intristez cand constat ca la noi lucrurile frumoase dureaza putin. Cauzele sunt bine cunoscute.
    Sound of science a fost un lucru extraordinar avand in vedere ca in Romania popularizarea unui domeniu atat de important, stiinta, este aproape inexistenta. Va admir pentru asta.
    Sper sa reveniti curand!

 2. Sorin

  Imi pare rau, mi-a placut foarte mult emisiunea. Astept cu nerabdare sa reveniti.
  Bfta!

Leave a Comment