Verde 

Bill Gates face echipa cu Mark Zuckerberg pentru salvarea planetei

zuckerbergBill Gates a lansat o initiativa multi-miliardara pentru a finanta tehnologiile de energie verde cu ajutorul like-urilor lui Mark Zuckerberg si alaturi de Richard Branson, printre cei peste 30 de investitori extraordinar de importanti care doresc scoaterea ideilor inovatoare din laboratoare pentru a le pune pe piata la preturi accesibile.

Anuntata la United Nations Climate Change Conference ieri, Coalitia Inovatiilor in Energie aduce laolalta guverne si universitati, antreprenori miliardari, manageri de fonduri de investitii si multi CEO din industria tehnologiilor pentru a lucra impreuna in vederea reducerii folositii combustibililor fosili si introducerii pe piata a productiei energiei verzi.

Momentul nu putea fi ales mai bine pentru ca este asteptata o crestere a cererii de energie cu 50% pana in 2050. Bill Gates a declarat ca este optimist ca pot fi inventate uneltele cu ajutorul carora putem genera energie curata, la pret redus, capabila sa imbunatateasca vietile celor din tarile sarace dar si sa opreasca schimbarile climatice. El spera ca mai multe guverne si mai multi investitori sa se alature cauzei.

Citeste si  "Diamante" fabricate din poluare

[sursa]

Related posts

Leave a Comment