Natura 

Campania globala Discovery: Racing Extinction pentru conservarea speciilor

discovery 1Discovery Communications anunta lansarea celei mai recente campanii sociale la nivel global, o initiativa ampla ce are ca obiectiv conservarea speciilor. Din aceasta campanie face parte documentarul Discovery Channel Racing Extinction ce va avea premiera pe 2 decembrie, de la ora 21.00 (ora Romaniei). Programul va putea fi vizionat in 220 de tari din toata lumea, intr-un interval de 24 de ore, incepand din Noua Zeelanda si incheind cu Statele Unite.

Realizata in parteneriat cu Vulcan Production, compania lui Paul G. Allen, co-producator executiv al documentarului, si Oceanic Preservation Society, campania globala Racing Extinction presupune continut nou, o platforma digitala dedicata si o serie de materiale educationale, incurajand telespectatorii sa faca ”1 lucru” pentru a salva planeta.

De asemenea, initiativa include un parteneriat si o campanie media derulata impreuna cu U.S. Wildlife Trafficking Alliance (USWTA.ORG), pentru a sustine supravietuirea speciilor. Campania include o serie de sase experiente originale, disponibile pe DISCOVERY VR, aplicatia de realitate virtuala a companiei, care prezinta specii in pericol de disparitie si informeaza publicul cu privire la eforturile de protejare si conservare a acestora.

Citeste si  Bunica, foarte importanta pentru evolutie

In plus, campania va scoate in evidenta actiuni individuale, pentru a demonstra impactul pe care il pot avea oamenii cand se unesc, intr-o comunitate globala. Consumatorii sunt incurajati sa-si gaseasca inspiratia pentru acel “1 lucru” pe care il vor face, vizitand sectiunea “#StartWith1Thing” pe racingextinction.com. Fiecare poate alege din mai multe optiuni acel „1 lucru” pe care sa-l faca in fiecare zi, saptamana sau luna, urmarindu-si progresul alaturi de intreaga lume prin intermediul retelelor de socializare. În România, oricine este interesat poate afla de pe site-ul Discovery.ro ce poate schimba în viaţa sa, lucruri mici care la nivel macro pot ajuta la prevenirea extincţiei unor specii, contribuind astfel la salvarea planetei.

Similare

Leave a Comment