Pseudo-stiinta 

Ciuperca ce le-ar cauza orgasm femeilor

mushroom-orgasms_1024Un studiu obscur vechi de 15 ani a beneficiat de multa atentie in ultima perioada din cauza unor oameni de stiinta inconstienti care au declarat ca o specie de ciuperca portocalie gasita in Hawaii ar cauza orgasm spontan in cazul femeilor care o miros. Din pacate pentru ele, nu exista nici o dovada ca ar fi adevarat.

Totul a inceput in 2001, cand doi oameni de stiinta au publicat un raport in International Journal of Medicinal Mushrooms, site ce este picat de ceva vreme, descriind efectele ciupercii minune. Ea a primit numele popular de Phallus si, spuneau mintile luminate, s-ar gasi pe vechile curgeri de lava ce dateaza de acum 600-1000 ani. Au demarat un studiu cu doar 16 femei si 10 barbati care au mirosit ciuperca. Sanse au spus ca au simtit un orgasm slabut, iar celelalte 10 ritm cardiac marit. Barbatii au descris mirosul ca fiind respingator.

Citeste si  Homeopatia

Detalii despre ceea ce pare a fi o farsa in domeniul stiintific puteti gasi aici. Recomandam sa nu credeti tot ceea ce scrie pe net.

Similare

Leave a Comment