Editorial 

Concurs Nemira #01 – Seria Nautilus

Incepem astazi seria de concursuri saptamanale cu premii de la editura Nemira, in special din seria Nautilus! Primul are ca premiu un pachet al scriitoarei Robin Hobb, ce va fi prezenta la Serile Nautilus de la Bucuresti prin Skype, intr-un interviu in cadrul evenimentului ce va avea loc luni, 24 aprilie, ora 19:00 la Libraria Humanitas Cismigiu. Pachetul contine: Ucenicul Asasinului, Asasinul Regal si Razbunarea Asasinului, cu alte cuvinte Trilogia Farseer vanduta in peste 1 milion de exemplare.

Mecanism

 • Scrie, intr-un comentariu la acest articol sau la share-ul publicat pe pagina de facebook Sound of Science, ce intrebare i-ai adresa scriitoarei Robin Hobb la evenimentul de luni, iar cea mai interesanta va castiga trilogia si va primi raspunsul autoarei.
 • Anuntarea castigatorului: Luni.

Livrarea premiului

 • Foloseste o adresa de email reala in publicarea comentariului pe site pentru a te putea contacta ulterior.
 • Daca te afli la Bucuresti, iti vom preda personal premiul, dar daca este necesara livrarea prin curier, aceasta va fi posibila cu plata transportului la destinatie.
Citeste si  Sound of Science si WhatsApp

Similare

7 Thoughts to “Concurs Nemira #01 – Seria Nautilus”

 1. Sebastian Bacioiu

  Europa sau Enceladus

 2. Florin Mazilu

  Care este motivul alegerii numelui Robin Hobb?

 3. Silviu Nicu

  Daca ar fi teleportata ca prin minune in aceasta secunda in lumea imaginata de ea (Trilogia Farseer), cat timp crede ca ar supravitui si care ar fi atuurile ce ar ajuta-o sa se descurce?!

  1. Felicitari, Silviu. Intrebarea ta ni s-a parut a fi cea mai interesanta asa ca am trimis-o catre Nemira pentru a-i fi adresata lui Robin Hobb diseara la evenimentul de la Libraria Humanitas Cismigiu. Vorbim in privat despre cum poti intra in posesia premiului. Felicitari! 🙂

   1. Silviu Nicu

    Multumesc mult!

  2. Florin Mazilu

   Felicitari Silviu

 4. Cristian

  Cite povestiri sau carti a incheiat fara sa fie multumita neaparat de finalul lor, pentru ca trebuiau trimise la editura – expira termenul contractual (deadline) ?

Leave a Comment