Concurs Nemira #01 – Seria Nautilus

Incepem astazi seria de concursuri saptamanale cu premii de la editura Nemira, in special din seria Nautilus! Primul are ca premiu un pachet al scriitoarei Robin Hobb, ce va fi prezenta la Serile Nautilus de la Bucuresti prin Skype, intr-un interviu in cadrul evenimentului ce va avea loc luni, 24 aprilie, ora 19:00 la Libraria Humanitas Cismigiu. Pachetul contine: Ucenicul Asasinului, Asasinul Regal si Razbunarea Asasinului, cu alte cuvinte Trilogia Farseer vanduta in peste 1 milion de exemplare.

Mecanism

  • Scrie, intr-un comentariu la acest articol sau la share-ul publicat pe pagina de facebook Sound of Science, ce intrebare i-ai adresa scriitoarei Robin Hobb la evenimentul de luni, iar cea mai interesanta va castiga trilogia si va primi raspunsul autoarei.
  • Anuntarea castigatorului: Luni.

Livrarea premiului

  • Foloseste o adresa de email reala in publicarea comentariului pe site pentru a te putea contacta ulterior.
  • Daca te afli la Bucuresti, iti vom preda personal premiul, dar daca este necesara livrarea prin curier, aceasta va fi posibila cu plata transportului la destinatie.
Citeste si  Acțiuni într-un startup din domeniul științei

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 400 de semne, cu citarea sursei și cu link spre pagina acestui articol.

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin creado por AcIDc00L: key giveaway
Plugin Modo Mantenimiento patrocinado por: seo valencia