Medicina 

De ce variaza greutatea zilnic?

cantarAm trecut cu totii prin asta. Incepi un antrenament pentru slabit si observi cum cantarul o cam ia razna. Cand arata mai mult, cand mai putin, dar de ce?

Potrivit The Guardian, cifrele lipsite de sens au sens pentru ca se intampla foarte multe lucruri in organismul tau in acelasi timp. Important este trendul. Un redactor al publicatiei a facut un mic experiment. Timp de 3 zile s-a cantarit in fiecare ora pentru a intelege fenomenul. De asemenea, a cantarit tot ce a mancat si baut si la fel a facut si cu urina pe care a eliminat-o, iar scaunul a fost estimat. Nu l-a tinut stomacul.

Dupa experiment, a facut calculele. A mancat 14,86 kg de consumabile, adica 3,58 de mancare si 11,28 de bauturi. La finalul experimentului, a vazut cum a slabit cu 1.86 kg. Nu a inteles unde au disparut 7.52kg. In analiza sa, Robbins a dedus ca pierdem greutate tot timpul fara sa intelegem cum. A eliminat 1kg prin transpiratie. De asemenea nu intelege unde au disparut 69 grame pe ora. Pana si atomii de carbon au masa, iar noi putem elimina cam 1 kg de carbon pe zi, daca facem putin efort. De asemenea, expiram vapori de apa. Asa a inteles, in final, unde s-au dus toate kg.

Citeste si  Secretul Științific pentru Slăbit - I

[sursa]

Similare

One Thought to “De ce variaza greutatea zilnic?”

  1. ai si linkul? e super interesant ce spui!
    Seful a studiat medicina (a abandonat facultatea si s-a facut sef) :se mai pierd cantitati mari de piele moarta si par si unghii.

Leave a Comment