elon muskTech 

Master plan-ul lui Elon Musk

elon muskElon Musk incepe sa semene cu personajele negative din comic books. Intotdeauna, he has not a plan but a master plan.

Acum 10 ani, Musk a facut public primul sau master plan pentru Tesla prin care a construit primele trei masini electrice la costuri mai mici si volum mai mare, totul culminand cu lansarea Modelului 3.

Acum, Musk a dezvaluit „Master plan, part deux”. Pe scurt, acesta implica folosirea pilotului automat in autobuze. El a spus ca aceste master plan-uri au rolul de a accelera energia sustenabila prin imaginarea viitorului.

Citeste si  Masina lui Elon Musk a facut un tur in jurul Soarelui

Prima parte a planului ne arata ca Tesla vrea sa asimileze o alta companie a lui Musk, SolarCity. Doreste ca astfel sa simplifice procesul de achizitionare si instalare a panourilor solare, iar ideea merge mana-n mana cu bateria Tesla pentru uz casnic – Powerwall.

Cea mai interesanta idee se refera la transportul public si la camioane autonome pentru drumuri foarte lungi. Prima doreste sa elimine blocajele in trafic printr-o fluidizare a transportului de persoane.

[sursa]

Similare

Leave a Comment