Editorial 

Sound of Science, cel mai bun proiect de radio, si GAFA Radar de Media

radar 2Emisiunea Sound of Science a fost inscrisa in concursul „Premiile Radar de Media” la categoria „Cel mai bun produs radio” la inceputul acestui an. Voturile publicului ne-au dus pe prima pozitie, iar votarea ar fi trebuit sa se opreasca pe 24 aprilie la ora 23:59:59, dar Radar de Media a decis unilateral si in ultima zi, cel putin cam pe atunci a comunicat pe site, ca votarea sa continue pana la toamna, ceea ce a aratat amatorismul unui site care se doreste a fi de media.

Dorim pe aceasta cale sa le „multumim” colegilor de breasla pentru prostia de care dau dovada in demersul lor. Pentru niste trafic in plus pe site risca decredibilizarea brandului. Asa ceva ar face un amator de media lipsit de sfatuitori si suntem siguri ca au existat voci care au incercat sa-l induplece pe cel care conduce bodega respectiva. Noi am fi vrut sa ignoram concursul, atunci cand am fost inscrisi, pentru ca editiile precedente nu ne-au inspirat mare incredere, dar am sperat ca ne inselam. Se pare ca nu ne-am inselat. Radar de Media este un blog precum oricare altul, dar cu un nume ce doreste sa creeze iluzia unor profesionisti in media. Suntem siguri ca in mintea celui care detine siteul nu exista inteligenta nici cat un bob de orez si ne pare rau de oamenii dornici sa lucreze profi aflati in jurul sau.

Vom aborda partenerii acestui concurs demn de curtea scolii pentru a le arata cum asocierea cu un asemenea brand, care nu-si respecta propriile reguli, le afecteaza imaginea. Nu avem sperante foarte mari ca participantii din concurs sa ia atitudine asa cum o facem noi, avand in vedere non-valorile inscrise… Ne-am dorit sa depasim Radio ZU in categoria noastra doar pentru a vedea daca putem depasi un radio in care colcaie josnicia radiofonica si am reusit cu singura emisiune de stiinta din FM-ul comercial. Pana la ora la care Radar de Media a spus ca va inchide voturile, inainte de a schimba regula aceasta din motive obscure, Sound of Science se afla pe locul 1. Asadar, suntem cel mai bun proiect de radio.

Citeste si  Recomandare: Serile Nautilus - Autorul John Scalzi

Ne-am retras din concurs pentru a nu ne mai asocia cu o „ceafa lata”. Ne pare rau ca am facut-o pana acum, dar naivitatea construieste experienta de viata, iar noi invatam din greseli.

cei mai buni

Similare

2 Thoughts to “Sound of Science, cel mai bun proiect de radio, si GAFA Radar de Media”

  1. alexandra

    In afara faptului ca nu au adresat un cuvant pana acum nemultumirilor noastre /voastre au si nerusinarea unui copil de clasa 1 care nu duce carnetul acasa parintilor pentru ca i-a fost scazuta nota la purtare si sterge comentariile aducatoare de prejudicii.

    1. Tipul este un nesimtit ordinar.

Leave a Comment