petru sorin badeaEditorial 

Petru & Sorin Badea s-au impacat. Va reveni Sound of Science?

Au trecut fix doi ani, plus/minus cateva zile, in care noi doi nu ne-am vorbit. Deloc. Nu mai conteaza motivul, chiar daca a fost unul cat se poate de serios. Important este ca, dupa doi ani, am reusit sa trecem peste acesta si sa ne amintim cat de fun si fain a fost sa facem Sound of Science impreuna.

Astfel ca, dupa o interventie comuna in matinalul de astazi, pe Radio Guerrilla, am realizat ca a sosit momentul sa revenim la ganduri mai bune. Ma bucur ca intentia mea a fost intampinata cu binevointa din partea lui Sorin Badea si ca am putut rade din nou in direct asa cum am facut-o in Sound of Science.

Citeste si  Despre nimic

Am fost intrebat daca emisiunea va reveni, dar nu am un raspuns nici pozitiv, nici negativ. Pentru ca asa ceva sa se intample, este necesara vointa a trei parti: Sorin, eu si Radio Guerrilla. Ce pot spune e ca eu nu exclud o asemenea idee. Mai departe, nu stiu. Ramane de vazut. Cert este ca emisiunea a fost o experienta foarte faina si pot spune ca m-a ajutat sa ma redescopar ca om de radio. Existenta acestui site, chiar si la doi ani de la disparitia ei, este o dovada a faptului ca imi lipseste.

Iata momentul spontan al impacarii:

Similare

2 Thoughts to “Petru & Sorin Badea s-au impacat. Va reveni Sound of Science?”

  1. Sorin

    Feels so good…

  2. Sorin B

    Bravo,
    Asteptam Sound of Science pe radioa.

Leave a Comment