Mierea de albine de canabis

canabisNicholas Trainer este artist, lacatus si, probabil, apicultor. Albinele sunt faimoase pentru capacitatea lor de a face miere, substanta aceea galbuie delicioasa cunoscuta in toata lumea. Trainer este, de asemenea, un mare sustinator al consumului de marijuana in scop medical si s-a hotarat sa combine cele doua domenii intr-o premiera mondiala.

A facut miere de albine de canabis, caci salcamul devenise „sooo yesterday”! Potrivit The Science Explorer, Trainer a declarat: „De ceva timp am stiut de beneficiile produselor precum mierea de albine, propolisul, polenul, ceara, dar si ale consumului de canabis.

Dupa ce a antrenat albinele pentru a extrage zaharul din fructe, nu nectar din flori, a presupus ca o colectare a rasinii din canabis si lasarea albinelor sa o preia ca un inlocuitor nu ar fi ceva dificil de facut. Ceata sa de albine s-a adaptat si a facut mierea de canabis.

Citeste si  Consumul cronic de canabis reduce densitatea minerala osoasa

Albinele nu pot beneficia de pe urma canabisului pentru a atinge stari euforice pentru ca nu au sistemul endocanabinoidcompus dintr-un grup de receptori prezenti in creierul mamiferelor. Acestia ne permit sa experimentam efectele psihoactive ale canabisului si influenteaza modul in care procesam apetitul, durerea, starea de spirit si amintirile.

Noua miere de albine are un gust floral, iar culoarea variaza intre verde, galben si alb in functie de cultura de canabis folosita. Trainer are 30 de stupi dedicati canabisului.

Probabil se vinde la gram…

[sursa]