Motorul EM Drive inca produce forta mai mare

em driveA inceput sa fie acordata foarte multa atentie motorului EM Drive, unul considerat imposibil, capabil sa parcurga distanta pana la Marte in doar 3 luni. Stiinta nu a reusit sa explice in totalitate modul sau de functionare, dar, se pare ca, dupa inca o runda de teste demarate de NASA, motorul continua sa produca forta. Rezultatele nu au fost analizate in profunzime inca, asa ca nu putem elimina posibilitatea aparitiei unei erori. 

Intre timp, un membru al echipei, Paul Mach a adus un update publicului in privinta testelor si asa am aflat ca Eagleworks Lab a adus imbunatairi protocolului experimental si a inlaturat niste erori care puneau in pericol testele. Chiar si asa, forta produsa de motor ramane in continuare inexplicabila. O posibilitate ar fi interactiunea motorului cu campul magnetic al Terrei.

Principiul de functionare al EM Drive presupune agitarea microundelor intr-o camera inchisa pentru a produce forta, dar oamenii de stiinta spun ca acesta produce o forta care nu poate fi asemuita cu nici un fenomen electromagnetic. Cu alte cuvinte, functioneaza, dar nu intelegem de ce.

Citeste si  Viata pe Marte. Craterul Gale ar fi fost alimentat de rauri - Curiosity

Pana acum, forta a fost produsa in cantitati foarte mici, dar, avand in vedere ca la scara mare ar putea transporta o nava intreaga, asta nu ar fi o problema. Totul sta acum in depistarea problemei, asta in cazul in care forta produsa in mod inexplicabil nu isi are cauza intr-o problema a experimentelor.

[sursa]

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 400 de semne, cu citarea sursei și cu link spre pagina acestui articol.

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin creado por AcIDc00L: noticias juegos
Plugin Modo Mantenimiento patrocinado por: seo valencia