Elon Musk dezvolta roboti pentru treburi casnice

i robotPentru cei mai multi oameni, activitatea casnica este ingrozitoare si este ciudat cum in 2016 inca nu avem o solutie pentru a ne feri de ea precum robotul Rosie din desenele animate The Jetsons.

Ei bine, solutia se intrevede la orizont prin ideea lui Elon Musk de a crea astfel de masinarii prin firma sa, Open AI. Pentru a accelera procesul, Open AI va crea roboti bazati pe tehnologia existenta.

“Exista tehnici pentru anumite task-uri, dar credem ca algoritmii de invatare pot fi eficientizati astfel incat sa putem crea roboti generalisti”

Open AI s-a lansat in decembrie 2015 si are scopul de a aduce inteligenta artificiala in viata cotidiana. Urmatorul obiectiv consta in castigarea unui joc GO si rezolvarea unui cub Rubik de catre acelasi robot.

Citeste si  Robotul Kirobo, partenerul de călătorie al șoferilor

Elon Musk este extrem de prudent. A declarat la un simpozion MIT in 2014 ca inteligenta artificiala este un demon pe care il invocam in acest moment ca fiind cea mai mare amenintare la adresa existentei umane.

[sursa]

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 400 de semne, cu citarea sursei și cu link spre pagina acestui articol.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin creado por AcIDc00L: noticias juegos
Plugin Modo Mantenimiento patrocinado por: posicionamiento web