Funny 

Selfie-urile au ucis mai multi oameni decat rechinii

selfie rechinPotrivit media, cel putin 12 oameni au murit in situatii legate de selfie-uri in 2015 si mai multi au suferit rani, in timp ce doar 8 au fost ucisi de rechini. Ultima victima a fost un turist japonez de 66 de ani, care a suferit un atac de cord in timp ce isi facea un selfie cu un selfie stick la Taj Mahal in India saptamana trecuta. Altii au cazut de pe versanti, s-au izbit cu masinile de obstacole, au fost loviti de tren ori s-au impuscat din greseala in timp ce se fotografiau cu arme.

Autoritatile australiene au ingradit accesul pe o stanca ce seamana cu un tort de nunta pentru ca foarte multe cupluri faceau fotografii pe ea, de teama unor victime.

Rusia a avut si ea parte de accidente. Doi barbati au murit in muntii Urali in timp ce-si faceau un selfie in timp ce tineau o grenada in maini fara cui. Fotografia a supravietuit. Un tanar a murit in luna mai in timp ce se catara pe un pod feroviar pentru a-si face o fotografie. In urma valului de selfie-uri, autoritatile din Rusia au lansat o campanie de constientizare a publicului asupra riscurilor pe care le presupun aceste actiuni.

Citeste si  De ce nu invadeaza rechinii lacurile si raurile dulci

campanie rusia selfie

Ce spun specialistii

Cercetarile publicate de Universitatea de Stat din Ohio anul trecut au aratat ca barbatii care isi fac multe selfie-uri prezinta semne ridicate de narcisism si psihopatie. In timp ce toti participatii la studiu s-au situat in limitele normalului, ei sunt mai predispusi in a se focusa pe castiguri personale in anumite situatii decat a fi atenti la posibilitatea unui pericol.

[sursa]

Similare

Leave a Comment