Editorial 

Sound of Science va reveni ca emisiune online

Sound of Science se apropie de pragul primului an de prezenta exclusiv online, dupa ce emisiunea a fost oprita pe Radio Guerrilla. Din cele cateva zeci de persoane interesate sa ni se alature pentru a scrie pe site, mentinand flacara aprinsa in domeniul Stiintei prezentate intr-un mod friendly, au ramas doar doua: Anca si Valentin. Vreau sa le multumesc pentru dedicare.

Am fost extrem de bucuros sa vad ca cei de la EasyHost nu isi retrag sustinerea, chiar daca site-ul a suferit o scadere in trafic, nemaifiind prezent pe radio ca promovare. Cred si ei in ceea ce credem noi si ne asigura o prezenta online sigura si prompta. Evident, beneficiind de serviciile lor, am observat pe pielea noastra nivelul calitatii acestora, motiv pentru care le recomandam tuturor sa apeleze la ei pentru hosting.

Citeste si  Competiția Google Lunar XPRIZE se încheie fără câștigător

Sound of Science va reveni in format audio, simuland emisia radio, asta pot sa promit in acest moment, si o va face sub forma unui podcast audio de o ora. Trebuie doar sa gasesc un partener pe masura. Daca exista ceva ce regret din trecutul acestui proiect, este chimia care a existat intre mine si Sorin Badea pe radio, una produsa de la primele fraze rostite in prima editie din 2014.

Asadar, multumiri Ancai,  lui Valentin si celor de la EasyHost. Revenim cu detalii privind Podcastul Sound of Science, in curand.

Related posts

One Thought to “Sound of Science va reveni ca emisiune online”

  1. Welcome to the podcastul world. Fac podcastul Tehnocultura SciCast de un an de zile și pot zice că o oră este un interval numai bun să treci prin știrile saptamanii. Succes.

Leave a Comment