petru stratulatEditorial 

VIDEO: Este Biblia corecta dpdv stiintific si istoric?

petru stratulat
Petru Stratulat

Sa te raportezi la Biblie nu este neaparat un lucru rau. Fiecare este liber sa creada in orice doreste, drept dovada aparitia pasatafarianismului, dar sa pretinzi ca o carte scrisa acum aproape doua mii de ani de mai multi autori intr-o societate slab dezvoltata si inapoiata stiintific este una corecta din punct de vedere stiintific si istoric nu doar ca ai o problema, dar reprezinti o problema pentru evolutia societatii in care te afli.

Pastorul Greg Locke a inregistrat un clip video luna trecuta in care sustine ca Biblia este infailibila. Cu siguranta am mai auzit asa ceva rostit de preoti sau fanatici si stim cu totii cat de gresita este afirmatia. Prima pagina este complet gresita stiintific inca de la primul verset.

Citeste si  Nemira, la Bookfest

Alex J. O’Connor, cunoscut si drept CosmicSkeptic, a filmat si el un video prin care i-a raspuns pastorului cu exemple din Biblie si Stiinta. Merita fiecare secunda.

Stim ca publicul Sound of Science este unul educat dpdv stiintific si ca acest articol nu va avea ocazia sa convinga nici un crestin fanatic, pentru simplul motiv ca nu intra nici macar accidental pe acest site, dar e bine ca din cand in cand sa ne amintim ca unica directie benefica societatii este aceea bazata pe Stiinta.

Similare

Leave a Comment