VIDEO: Minivers, prezentat de Col. Chris Hadfield

miniversSă ne imaginăm o excurise cu mașina prin întregul nostru Sistem Solar, asta și-au propus realizatorii “Minivers”. Au redus dimensiunile Sistemului Nostru Solar până s-a încadrat între granițele Statelor Unite ale Americii. Au aliniat planete de-a lungul distanței dintre cele două coaste ale SUA pentru a putea aprecia mai bine scara Universului.

Fostul astronaut Col. Chris Hadfield se aventurează într-o calatorie de la Soare la Pluto împreună cu autostopistii săi interstelari, Dr. Michio Kaku și astronomii Derek Pitts și Laura Danly.

De fiecare dată când Hadfield și prietenii săi ajung la locația unei planete, o imagine enormă a acelei planete este proiectată, astfel încât imensele globuri să arate ca și când ar pluti, pur și simplu, deasupra Pământului. Marte atârnă pe cerul New York-ului, Jupiter levitează deasupra Washington, D.C., iar Pluto este văzut de pe coasta Californiei.

Citeste si  VIDEO: Ce au lasat astronautii pe Luna?

„Miniverse“ va fi accesibil abonaților CuriosityStream.com, un furnizor video online, începând cu 20 aprilie. Abonamentele încep de la 2.99 $ pentru 30 de zile, iar clienții noi beneficiază de o lună gratuită de abonament.

Trailer:

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 400 de semne, cu citarea sursei și cu link spre pagina acestui articol.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin creado por AcIDc00L: bundles
Plugin Modo Mantenimiento patrocinado por: posicionamiento web