Vrei sa intri in echipa Sound of Science?

big-bang-theoryDeschidem din nou portile proiectului pentru cei care doresc sa se alature echipei, motiv pentru care te invitam la o bere si un burger la Have a Cigar, pe str. Dianei 11, vineri 9 decembrie de la ora 19:30.

Dupa cum bine stii, emisiunea Sound of Science, inceputa la Gold FM si continuata la Guerrilla, s-a oprit la inceputul lunii august si s-a transformat intr-un proiect exclusiv online. Site-ul continua sa aduca cele mai noi informatii din Stiinta mai aproape de publicul din Romania, iar pentru a servi acest scop intr-un mod cat mai eficient, avem usa deschisa celor care doresc sa i se alature.

Citeste si  28 de persoane au strabatut inot Marea Moarta pentru a evidentia un punct de vedere in privinta Mediului

Ne vedem, asadar, pe 9 decembrie la Have a Cigar ora 19:30 (str. Dianei 11, langa Piata Rosetti). Rugam RSVP la contact[at]soundofscience[pct]info sau GOING dat eventului de pe Facebook. Proiectul Sound of Science este unul axat, momentan, pe voluntariat si entuziasm.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 400 de semne, cu citarea sursei și cu link spre pagina acestui articol.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Plugin creado por AcIDc00L: bundles
Plugin Modo Mantenimiento patrocinado por: seo valencia