Dark Natura 

Test de paternitate esuat in cazul unui barbat pentru ca fratele geaman ne-nascut este tatal biologic al copilului sau

geneticaTa-daaam! Cum sa explicam asta? Este un studiu de caz al unui barbat care a picat testul de paternitate pentru ca o parte a genomului ii apartinea fratelui sau geaman ne-nascut. Asta inseamna ca tatal genetic al copilului este fratele tatalui, un frate care nu a trecut de stadiul de celula.

Totul a inceput cu un cuplu care incerca sa aiba un al doilea copil. Au decis sa apeleze la o clinica de fertilitate unde a avut loc o inseminare artificiala intra-uterina. Asta implica o pregatire a spermei pentru a fi introdusa in uter in perioada ovulatiei pentru a ridica sansele fertilizarii. Procesul a funcionat, iar dupa 9 luni, cuplul s-a bucurat de un copil sanatos. Apoi totul a devenit ciudat. Testele au aratat ca sangele copilului nu se potrivea cu cel al parintilor, ambii avand A, iar baiatul AB. Primul gand a fost ca doctorii de la clinica au gresit mostrele de sperma.

Citeste si  Diferentele culturale isi lasa amprenta asupra ADN-ului

Cuplul a recurs apoi la un test de paternitate care le-a aratat ca barbatul nu e tatal copilului. Asa ca au mai facut unul, iar rezultatele s-au intors la fel. in acest punct, eroarea clinicii parea clara. Avocatul cuplului a sugerat ca ar trebui facut un test mult mai complex, unul care sa analizeze relatiile familiale. Rezultatele au fost surprinzatoare. Tatal copilului e unchiul sau, fratele geaman al barbatului. Cu alte cuvinte, omul are 2 tipuri de ADN. Cel de pe obraji nu se potriveste cu cel din sperma. Rareori se intampla ca in uter, celulele celor doi embrioni gemeni sa fuzioneze pentru a da nastere unui singur individ.

Altfel spus, tatal copilului ii este si unchi. Nice!

[sursa]

Similare

One Thought to “Test de paternitate esuat in cazul unui barbat pentru ca fratele geaman ne-nascut este tatal biologic al copilului sau”

  1. Iulian Roman

    Exista posibilitatea unei „fuziuni” embrionare în stadiile timpurii, pana la implantare și formarea placentelor. Astfel de cazuri au fost identificate la copii rezultați prin fertlizare în Vitro, ceea ce nu exclude imposibilitatea apariției naturale a acestui fenomen.

Leave a Comment