Adeptii Teoriei Pamantului Plat au avut o conferinta si a fost una ridicola

Saptamana trecuta, pe 9 si 10 noiembrie, a avut loc in SUA Conferinta Internationala a Pamantului Plat. Aproximativ 400 de persoane au participat, zburand din toate colturile lumii. Ei bine, se pare ca a fost minunata.

Conferinta a inclus teoreticieni ai Pamantului Plat, care au sustinut discursuri intitulate pompos ” NASA si Minciunile Spatiale” sau „Trezirea de la Minciunile Spatiale Mainstream”. Biletele au avut preturi ce au variat intre 109 dolari si 249 dolari.

Daca adeptii s-ar fi rezumat la asemenea evenimente, destul de mici, ar fi fost inca ok, dar teoria aceasta de-a dreptul stupida i-a cuprins precum o epidemie si pe cativa muzicieni si jucatori de baschet. Iata un video filmat in timpul conferintei internationale:

Ca sa nu te uiti la tot, pentru ca, sincer, nu merita efortul, iti facem noi un rezumat:

  • pe la minutul 12, omul raspunde la o intrebare privind introducerea Teoriei Pamantului Plat in programa scolara: „Cred ca ne aflam la un punct de rascruce. Stiinta va trebui sa se ocupe de asta. Nu ne poate ignora la nesfarsit.”
  • cea mai interesanta bucata e pe la minutul 31, cand omul raspunde la o intrebare despre Elon Musk. Intrebarea este geniala: „Ma intrebam, oameni precum Elon Musk, fondatorul SpaceX, cand vor reusi (la viitor) sa produca un motor capabil sa ne duca pana la dom (teoria spune ca deasupra Pamantului plat exista un dom de care nu putem trece), rachetele se vor lovi de el si vor exploda sau se vor duce pana la margine?”. Raspunsul a venit imediat: „Ok. Oficial, tot ce spune Elon Musk este o minciuna sfruntata. Elon Musk vorbeste numai rahat.”
Citeste si  VIDEO: Lava vs Gheata - ce se intampla?

[sursa]