Dark Video 

Implant contraceptiv pentru bărbați

intrerupator contraceptiv barbatiIata o inventie pe care „abia” asteptam sa o incercam… Am introdus informatia la „Dark Science” pentru ca e ceva scos parca din seria cinematografica „Saw”.

Un tamplar (!!!) german a perfectionat timp de 20 de ani o idee pentru a realiza o metoda contraceptiva destinata barbatilor. Este vorba despre un intrerupator (!!!) situat in testicule (wtf?) care sa controleze fluxul spermei prin uretra. A obtinut deja un patent pentru acest produs si a creat un prototip functional. Clemens Bimek urmeaza sa inceapa testele clinice.

Realizat dintr-un polimer des utilizat in fabricarea implanturilor, Bimek SLV este atasat chirurgical de conductele de sperma prin intermediul unei operatii care dureaza 30 minute. Odata implantat, intrerupatorul poate fi simtit prin pielea scrotului (aaaa!!!) si actionat fizic pentru a inchide sau deschide conducta de sperma… Odata inchis, sperma nu poate iesi din testicule si, astfel, nu este eliminata.

Potrivit creatorului sau, Bimek SLV este preferabil vasectomiei sau prezervativului ori pastilei contraceptive destinata femeilor pentru ca ofera o solutie la problemele cauzate de acestea. Ofera flexibilitatea purtatorului, lasand la atitudinea lui daca doreste sa procreeze sau nu. Spre deosebire de pilula contraceptiva sau prezervativ, el spune ca Bimek SLV nu poate fi uitat pentru ca se afla deja in utilizator (Sfinte Cristoase!).

Citeste si  Prima aprobare pentru editare genomică de embrioni umani

Device-ul, desi l-am denumit intrerupator, are o lungime de 18 mm si o greutate de 2 grame. Pentru ca nici un barbat de pe planeta nu ar fi suficient de inconstient sa-l testeze, inventatorul este primul „utilizator”, dar acesta acum are nevoie de 25 de voluntari pentru a incepe testele clinice.

Nu este de mirare ca mai multi specialisti au ridicat multe probleme la adresa inventiei. „Conducta” de sperma ar suferi leziuni permanente la un moment dat. Actul sexual nu se petrece o data pe luna, in mod normal, iar aceasta ar putea fi afectata pana la leziuni permanente, conform lui Wolfgang Buhmann, purtator de cuvant al Professional Association of German Urologists.

[sursa]

Related posts

Leave a Comment