Consumatorii adulti de lapte mamar isi pun sanatatea in pericol

lapte mamarLaptele mamar este cel mai bun pentru sugari, dar au inceput si adultii sa-l aprecieze datorita efectelor sale benefice, si asa au aparut bazele unei industrii. Unele forumuri le recomanda celor suferinzi de cancer sa consume lapte mamar pentru ca ar fi mai usor de digerat, este tolerat cu usurinta de organism si datorita beneficiilor sale imune. Intre timp, forumurile de fitness lauda calitatile sale nutritionale, energetice si de recuperare promovandu-l ca supliment nutritiv.

Mai multe site-uri si forumuri livreaza catre doritori lapte mamar. Pe net, exista mame care se promoveaza astfel, cand se afla la lactatie, cu imagini si preturi fixe plus descrierea mamei, a laptelui si a copilului. Doritorii se promoveaza de asemenea pe forumuri pentru a face cunoscuta cantitatea de care au nevoie. Oamenii apoi intra in legatura unii cu altii si stabilesc detaliile transportului, daca sa fie congelat sau doar rece, expediat prin curier…

Citeste si  Horoscopul sanatatii

Testele au aratat ca exista riscuri foarte mari de a contracta boli precum hepatita b si c, virusul HIV si sifilis. De multe ori, femeile nu ar prezenta nici un fel de simptom nestiind ca sunt bolnave si asa sa infecteze persoane cu sistem imunitar scazut cum sunt suferinzii de cancer.

Poti pasteuriza laptele acasa, asa cum multe mame seropozitive fac in tarile dezvoltate pentru a scadea riscul infectarii propriilor copii, dar aceste procese nu elimina complet contaminantii si chimicalele care ajung in lapte.

[sursa]