Un copil de 14 ani si-a castigat dreptul de a fi criogenat

criogenieUn copil pe moarte, in varsta de 14 ani, si-a castigat in instanta dreptul sa fie criogenat. Intr-o scrisoare trimisa judecatorului, acesta a scris: „Cred ca procesul criogeniei imi va oferi o sansa la vindecare peste sute de ani. Nu vreau sa fiu ingropat… Vreau sa traiesc si sa traiesc mai mult si cred ca in viitor Omenirea va gasi un leac pentru cancerul de care sufar.”

Moartea prematura a unei persoane este o tragedie in sine si este imposibil sa nu fii miscat de scrisoarea unui copil. Potrivit mai multor articole publicate in media, mai multi copii, unii chiar de 7 ani, au trimis scrisori similare. Nu este cunoscut numarul exact al persoanelor care doresc sa fie criogenate pentru ca aceste cereri nu au fost inregistrate intr-un sistem in mod oficial, dar estimarile duc spre cateva sute in SUA si Rusia, unde exista asemenea instalatii.

Citeste si  VIDEO: Cum funcționează motoarele F1

Desi multi oameni de stiinta raman sceptici in privinta posibilitatii reanimarii unui cadavru ce a fost inghetat cronic, este nevoie ca unul singur sa spuna ca nimic nu este imposibil pentru a-i inspira pe unii sa se agate de un viitor aparent posibil care sa le asigure nemurirea ori o moarte cu mult amanata.

[sursa]