DevAcademy devine Digital Nation

I-am avut invitati pe prietenii de la DevAcademy pe 30 ianuarie 2015 si ne-a bucurat foarte mult misiunea lor de a-i invata pe altii „coding” prin mentorat. Aflam acum ca DevAcademy evolueaza si ca se transforma in Digital Nation printr-o extindere la nivel national.

Din comunicatul lor de presa:

Peste 4,000 de tineri motivați au aplicat de-a lungul anilor în DevAcademy, fiind atrași de sistemul de învățare practică propus de mentori și de oportunitatea de a lucra la proiecte din piața reală. Formatul de predare DevAcademy are la esență mentoratul și învățarea în format aplicat, sub îndrumarea specialiștilor din domeniu. Aproximativ 400 de tineri au absolvit programele DevAcademy din București, mulți dintre aceștia activând în prezent la companii tech globale prezente în România sau afară (Google, Facebook).

Digital Nation va începe în septembrie procesul de înscriere pentru programele educaționale oferite de anul acesta. Cei interesați de dezvoltare se vor putea înscrie atunci la specializări în programare (Backend și Frontend, Android și iOS), cybersecurity, administrare de sisteme cloud, dar și la programe de social media marketing și UX Graphic Design. Echipa din spatele Digital Nation este cea care a construit programul DevAcademy, incluzând specialiști tehnici, oameni de business, advisori din educație și o comunitate activă de 230 membrii.

Mai jos, emisiunea Sound of Science de pe 30 ianuarie 2015:

Citeste si  Robotul Kirobo, partenerul de călătorie al șoferilor