Final Frontier – Targ de carte SF & Fantasy, la Bucuresti

final frontierNe bucuram sa anuntam singurul targ de carte SF & Fantasy ce va avea loc la Bucuresti pe 1 si 2 aprilie la Casa Artelor, intitulat Final Frontier. Targul se afla la editia a sasea si va putea fi vizitat intre orele 11:00 si 19:00 la Centrul Cultural Casa Artelor de pe Bd. Mircea Voda nr. 5, Sector 3, Bucuresti. Sound of Science va fi acolo.

Veti gasi cele mai noi aparitii dar si volume la preturi speciale de la editurile pasionatilor de SF & Fantasy precum Nemira, Paladin, Corint, Millenium, Herg Benet, Tritonic si Crux, board games de la Red Goblin si benzi desenate de la HAC!BD. Pasionatii de limba engleza se vor bucura de carti de la Books Express si romane politiste de la Crime Scene Press. Invitatul special al targului va fi scriitorul Dan Dobos, alaturi de cei mai cunoscuti autori romani de SF & Fantasy.

Suntem mari fani ai cosplay-ului, motiv pentru care ne bucura ideea unor cavaleri Jedi si a unor elfi din Lord of The Rings prezenti in cadrul targului, unde vei gasi obiecte de la Nyx Art si Wizart Room ce te vor transforma in personaje fantasy. In aceeasi categorie mentionam si machiajul SF demo facut de Alina Diana Crisu si echipa sa.

Citeste si  În căutarea Omului de Neanderthal din România: "Dacă ar fi să se descopere vreunul, cel mai probabil ar fi în Transilvania"

Daca iti plac atelierele, dintre acestea le amintim pe cele de benzi desenate, anime-uri, atelierul de astronomie realizat de Adrian Sonka (salut, Adrian!) lector la Fundatia Calea Victoriei, si pe cele de robotica sustinute de Academia inventeaza.ro.

Cinefilii vor putea urmari un scurt-metraj semnat de scriitoarea Doina Rusti, care va va sta la dispozitie apoi pentru o sesiune de Q&A.

Mai multe detalii despre Final Frontier, pe site-ul targului si in eventul creat pe facebook.

Ne vedem la targ. 🙂