Terapie anti-cancer dizolva o tumoare in 3 saptamani

Melanoma-CT-ScanIn medicina exista teama ca un pacient nu ar putea raspunde la tratamentul impotriva cancerului, dar a aparut in comunitatea medicala teama ca a aparut un tratament care nu doar ca distruge cancerul in timp record ci afecteaza organismul mult mai grav. O femeie a beneficiat de acest tratament in cadrul unor teste clinice. Tumoarea i-a fost dizolvata iar in locul ei a ramas un spatiu gol imens. A luat acelasi cocktail de medicamente pentru cancer de piele precum alti 150 de indivizi intr-o cercetare care a avut scopul sa demonstreze daca tratamentele de cancer sunt mai eficiente combinate sau nu. Medicii au observat cum pacientii au raspuns bine, dar au fost uimiti de cazul acestei femei.

Cocktailul contine medicamentele Yervoy si Opdivo. Primul functioneaza prin modificarea unei molecule care poate dezactiva anumite celule ale sistemului imunitar ce ataca celulele canceroase, iar ultimul blocheaza procesul prin care celulele sistemului imunitar mor. Actioneaza in mod diferit impotriva cancerului. Un medicament dezactiveaza celulele canceroase si lasa sistemul imunitar sa se lupte, pe cand al doilea impiedica moartea celulelor sistemului imunitar, un fel de God Mode.

Citeste si  Fizicienii au ciocnit cvasi-particule pentru prima dată

Femeia in cauza se lupta cu un cancer de patru ani. I-au fost scoase mai multe tumori, iar dupa ce i-a fost administrat acest cocktail, a ramas fara tumoare dupa doar cateva saptamani. Scanarile au aratat o gaura ramasa in locul tumorii. Medicii se bucura, dar le este teama ca disparitia subita a unei tumori de mari dimensiuni in alta parte a corpului, cum ar fi colon sau inima, ar putea provoca mari probleme. Femeia a avut-o pe aceasta sub un san.

[sursa]