Vesti proaste de la Facebook pentru cei care vor sa invadeze Area 51

Facebook a sters eventul intitulat „Storm Area 51” pentru ca ar incalca „community standards”.

Inainte de a-l scoate, adunase mai mult de 2 milioane de utilizatori, ceea ce a atras si atentia media. Ideea, conform descrierii evenimentului, a fost sa adune o armata de entuziasti ai teoriilor conspiratiei in privinta Area 51 si sa invadeze baza militara.

Area 51 a fost mult timp tinta speculatiilor privind o presupusa prabusire a unei nave extraterestre in desertul american, si a unor experimente pe organisme provenite din afara planetei noastre in interiorul bazei. Area 51, cu o arie de peste 13.000 km patrati, a gazduit numeroase teste nucleare si a experimentat foarte multe aparate de zbor experimentale.

Evident ca invadarea bazei ar fi fost o idee foarte proasta, iar un purtator de cuvant a declarat pentru The Washington Post ca „Fortele Aeriene Americane sunt ferme pe pozitie si pregatite sa apere America si secretele sale”.

Citeste si  10 mituri despre sex care refuză să dispară

Omul din spatele eventului, Mathew Roberts, planuieste acum un festival Area 51, ce ar avea loc in desertul Nevada pe 20 septembrie, dar Facebook nu are de gand sa tolereze asa ceva, asa ca a sters si eventul acela.

[sursa]