Farsa: Sacrificiu uman, la CERN

sacrificiu uman cern
Foto: FromDeath2Life/YouTube

Departamentul de PR al CERN functioneaza la turatie maxima astazi dupa o farsa inexplicabila ce ar fi avut loc recent in sediul sau. Departamentul de securitate de la sediul CERN, unde gasim cel mai mare accelerator de particule din lume, este acum anchetat pentru ca cei implcati in farsa au avut carduri de acces.

Purtatorul de cuvant a declarat ca scenele au fost filmate pe terenul sediului fara permisiune si ca CERN nu desfasoara asemenea activitati ce ar putea crea confuzie in privinta activitatii sale.

Dupa cum putem observa in video-ul de mai jos, filmat de un autor necunoscut, mai multe persoane imbracate in negru se aduna in fata unei statui cu inaltimea de 2 metri a zeitei hinduse Shiva, ce se afla la CERN din 2004. O femeie se aseaza in fata statuii inainte de a fi injunghiate, in timp ce cameramanul incepe sa injure aparent socat. Evident, totul a fost o farsa.

Citeste si  Finalistii Mars One

Oficialii de la CERN au declarat ca au demarat o investigatie si ca nu cunosc momentan identitatile celor implicati. Incidentul este doar o farsa de prost-gust si chiar stangace, dar a ridicat probleme de securitate.

Petru Stratulat

[sursa][foto]