Filme sci-fi de vazut in 2015

filmColega de la Dobro Show, Calina, ne-a trimis o lista cu filme despre Cosmos de vazut anul acesta. Ne simtim datori sa v-o oferim pe SoundofScience.info:

The Martian
În regia lui Ridley Scott, cu Matt Damon în rolul principal, filmul prezintă povestea unui astronaut de la NASA, rămas singur pe Marte, după ce colegii lui abandonează planeta în timpul unei furtuni. Scenariul filmului este adaptat după bestseller-ul cu același nume și apare în 25 noiembrie.
trailer

Star Wars VII: The Force Awakens
Mult așteptatul ”Star Wars VII- The Force Awakens”, al lui J.J Abrams, aduce împreună personaje noi și personaje vechi, la 30 de ani după evenimentele din „Star Wars: Întoarcerea lui Jedi.” Teaser-ul filmului a fost lansat la sfârșitul lunii noiembrie și are deja 54 milioane de vizualizări, premiera fiind programată pentru 18 decembrie 2015.
trailer

The Visit
Cum ar reacționa lumea la venirea extratereștrilor pe pământ? ”Vizita” încearcă să eploreze cum s-ar comporta pământenii în momentul confruntării cu o formă de viață inteligentă, de pe o altă planetă. Filmul, realizat în stil „mockumentary” va avea premiera la Sundace film festival 2015, în Utah.
trailer

Jupiter Ascending
Jupiter Jones, jucată de Mila Kunis este o tânără, simplă, de pe Terra, al cărei destin se schimbă în momentul în care este recrutată, de către un grup de extratereștrii, pentru a o distruge pe Regina Universului. Premiera va avea loc în data de 6 februarie.
trailer

Tomorrowland
Chiar dacă „Tomorrowland” nu ar părea, la prima vedere, un film care să aibă legătură cu spațiul, acesta are o strânsă legătură cu NASA. Acțiunea se întâmplă, parțial, în Florida, scenariul făcând trimitere spre navetele spațiale construite de NASA. Deocamdată, punctele forte ale poveștii sunt ținute în umbră, chiar dacă a fost lansat, deja, un trailer în 2014. Producția Disney, cu George Clooney și Britt Robertson în rolurile principale, va apărea în 22 mai, în Statele Unite.
trailer

Citeste si  Am lansat Forumul Sound of Science

Ratchet & Clank
Animația „Ratchet&Clank”, bazată pe jocul cu același nume, îi urmărește pe cei doi protagoniști și pe prietenii lor, Rangerii Galactici, în misiunea de salvare a Galaxiei Solana, amenințată de extratereștrii cei răi.
trailer

H.
„H” urmărește povestea a două femei care înebunesc, aparent după ce un meteorit lovește orășelul Troy, din New York. Filmul urmează să fie lansat tot la festivalul Sundance din Utah și chiar dacă detaliile sunt momentan puține, ar putea fi un film de urmărit în 2015.

Home
”Boov”, niște extratereștri care își schimbă culoarea, sunt în căutarea unui loc căreia să-i spună „casă” și ocupă Pământul. Tip, o fetiță de pe pământ se trezește, accidental, complicea unui Boov renegat, pe nume „Oh” și pornesc, împreună cu pisica Pig, în aventura vieții lor. Jim Parsons, Rihanna și Jennifer Lopez sunt vocile haioaselor personaje, filmul urmând să fie lansat în data de 27 mai.
trailer

[sursa]