Petru & Sorin Badea s-au impacat. Va reveni Sound of Science?

Au trecut fix doi ani, plus/minus cateva zile, in care noi doi nu ne-am vorbit. Deloc. Nu mai conteaza motivul, chiar daca a fost unul cat se poate de serios. Important este ca, dupa doi ani, am reusit sa trecem peste acesta si sa ne amintim cat de fun si fain a fost sa facem Sound of Science impreuna.

Astfel ca, dupa o interventie comuna in matinalul de astazi, pe Radio Guerrilla, am realizat ca a sosit momentul sa revenim la ganduri mai bune. Ma bucur ca intentia mea a fost intampinata cu binevointa din partea lui Sorin Badea si ca am putut rade din nou in direct asa cum am facut-o in Sound of Science.

Am fost intrebat daca emisiunea va reveni, dar nu am un raspuns nici pozitiv, nici negativ. Pentru ca asa ceva sa se intample, este necesara vointa a trei parti: Sorin, eu si Radio Guerrilla. Ce pot spune e ca eu nu exclud o asemenea idee. Mai departe, nu stiu. Ramane de vazut. Cert este ca emisiunea a fost o experienta foarte faina si pot spune ca m-a ajutat sa ma redescopar ca om de radio. Existenta acestui site, chiar si la doi ani de la disparitia ei, este o dovada a faptului ca imi lipseste.

Citeste si  Despre șansa unui vaccin

Iata momentul spontan al impacarii: