Lansarea „Kerbal Space Program 2”, amanata pana in toamna 2021

Nu! Asa ceva, nu! Veste foarte proasta pentru redactia Sound of Science: lansarea continuarii simulatorului de „rocket science”, Kerbal Space Program, a fost amanata pentru toamna 2021.

Private Division, cei care se ocupa de Kerbal Space Program 2, au anuntat ca va fi lansat abia anul viitor…

Dupa cum bine stiti, am lucrat foarte mult pentru a face cel mai bun si autentic simulator posibil. Este un obiectiv ambitios. Lucram la un joc amplu si plin de lucruri interesante, dar acestea necesita mai mult timp decat am anticipat initial. Din cauza pandemiei de COVID-19, ne confruntam cu provocari care necesita mai mult timp pentru a fi depasite in siguranta.

Kerbal Space Program 2 este continuarea popularului Kerbal Space Program, in care utilizatorul isi construieste propriile rachete pe care apoi le lanseaza in spatiul cosmic pentru a face diferite descoperiri. Continuarea va include zboruri interstelare si tehnologii noi de propulsie, cum ar fi hidrogenul metalic, un element care chiar exista in conditii extreme.

Citeste si  VIDEO: Cum se comporta nisipul hidrofob in apa

Pana la lansarea continuarii, lucruri noi vor aparea in Kerbal Space Program. Luna trecuta, Private Division a anuntat ca s-a aliat cu ESA (Agentia Spatiala Europeana) pentru a lansa un nou expansion intitulat „Shared Horizon”, ce ne va permite sa recream misiuni europene precum Rosetta. Expansionul va fi lansat pe 1 iulie 2020.

Kerbal Space Program si NASA au lansat o provocare foarte interesanta in luna mai 2020, care i-a indemnat pe jucatori sa recreeze lansarea SpaceX cu echipaj uman.

[sursa]