VIDEO: Potrivit YouTube, NASA a musamalizat existenta OZN-urilor

ziua independenteiNimic nu este mai presus de frumusetea pe care ne-o arata Statia Spatiala Internationala prin intermediul feed-ului video transmis 24 de ore din 24, asta pana cand apare un OZN ce se indreapta spre atmosfera Terrei, moment in care NASA taie feed-ul. Cam asa circula teoria conspiratiei pe internet saptamana asta.

Potrivit unui utilizator, care a aruncat zvonul, pe 9 iulie a aparut un obiect mic si luminos in imaginile capturate de ISS ce cobora spre atmosfera, inainte ca NASA sa taie tansmisiunea live.

Clipul video a adunat foarte repede 1.5 milioane de vizualizari, iar zvonurile s-au rostogolit deja pe internet. Perceptia generala este aceea ca, indiferent daca este un OZN sau un gunoi spatial, sigur NASA ascunde ceva. NASA a raspuns zicand ca feedul nu este controlat manual de nimeni si ca nu l-ar putea taia nici daca si-ar dori asta. Uneori semnalul se opreste pentru cateva secunde sau cateva minute. In mod regulat, Statia Spatiala iese din aria de acoperire a satelitilor care se ocupa de transmiterea imaginilor catre sol.

Citeste si  VIDEO: Azot lichid intr-o piscina

Obiectul putea fi un meteor, ce ar fi ars in atmosfera, un gunoi spatial sau o reflexie luminoasa cauzata de ferestrele Statiei.

[sursa]