VIDEO: „Ad Astra” – SF-ul anului 2019

In mod clar, acesta este SF-ul anului 2019 si abia asteptam sa apara. Primul trailer arata demential, iar al doilea ne lasa cu dorinta de a vedea mai mult. Acum, al treila trailer Imax pentru Ad Astra ne demonstreaza ca, da, va fi SF-ul anului.

Filmul va fi lansat pe 20 septembrie, iar Brad Pitt va juca rolul lui Roy McBride, un astronaut care calatoreste spre marginea Sistemului Solar pentru a-si gasi tatal, jucat de Tommy Lee Jones, si pentru a rezolva un mister ce ameninta viata pe Terra.

„Incerc sa opresc o reactie a anti-materiei, ce ar pune in pericol tot Sistemul Solar” – spune Brad Pitt in ultimul trailer lansat

In al treilea trailer vedem o baza pe Luna cu un sediu DHL si un semn pe care scrie cu neoane „Vegas Vic”. Il vedem pe Brad Pitt facand o oprire pentru alimentare pe Marte ca apoi sa-si continue drumul spre marginea sistemului solar. Si, evident, trailerul contine si un lift spatial ce explodeaza, aruncandu-l pe Brad Pitt intr-o cadere libera spre Terra.

Citeste si  Video: Teorie noua in privinta trilogiei Matrix

Trailerul este plin de actiune si include o urmarire cu masini pe suprafata Lunii cu astronauti care se impusca.

„Ad Astra” va fi cel mai realistic mod in care este descris zborul spatial intr-un film” – James Gray, regizor

„Ad Astra” inseamna „spre stele” in limba latina, iar constructia este folosita in sintagma „ad astra per aspera”, care inseamna „spre stele indiferent de dificultati”.

Filmul va avea premiera mondiala la Festivalul International de Film din Venetia, Italia, care va demara pe 28 august. In „Ad Astra” ii vom mai vedea pe Liv Tyler, Donalt Sutherland si Ruth Negga si va fi lansat pentru public pe 20 septembrie.

[sursa]