Vrei sa faci parte din echipa Sound of Science?

echipa Sound of ScienceExperienta radio a fost pentru conceptul Sound of Science o adevarata rampa de lansare. Ne inclinam in fata colegilor de la Gold FM si Guerrilla pentru curajul pe care l-au avut sa gazduiasca singura emisiune de popularizare a Stiintei din FM.

Odata cu incheierea colaborarii radio, anuntam o accelerare a activitatii online, caci internetul este prezentul. Site-ul a crescut extraordinar de mult datorita articolelor pe care le-am tradus aproape imediat ce acestea au aparut initial pe site-urile despre stiinta din afara tarii si a prietenilor de la Discovery Channel care le-au sharuit. Am precizat de fiecare data sursele consultate si nu am avut niciodata pornirea de a ni le atribui in vreun fel. Sound of Science a vrut sa fie inca de la inceput o goarna a stiintei. Luam informatia aparuta pe surse credibile, o traducem si reformulam, unde consideram necesar, si o publicam pentru ca ea sa ajunga la publicul din Romania cat mai repede.

Cautam entuziasti care sa ni se alature intr-o „redactie” Sound of Science dominati de pornirea de a cauta informatia si de a o impartasi lumii. Nu exista bani si, probabil, nici faima, dar exista un scop maret in care credem: science is cool! Romania nu si-a abatut pana acum atentia asupra Stiintei, dar Sound of Science este dovada ca a inceput sa faca asta.

Citeste si  Imagini: Racheta Saturn V construită din piese Lego

Asadar, daca doresti sa ni te alaturi, esti pasionat de stiinta si vrei sa ne ajuti sa o popularizam, stii limba engleza indeajuns de bine cat sa poti traduce articole aparute in presa internationala, ti-ar placea sa iesi cu noi aproape saptamanal la bere in „sedinte de redactie”, scrie-ne un email la contact[at]soundofscience.info in care sa ne spui de ce vrei sa ne fii coleg(a) si ce anume te-ar recomanda.

Oferim bunadispozitie, experiente faine si entuziasm.